Gebeurtenissen in dameskledingwinkels

Wil je de laatste trends in Italiaanse mode ontdekken? Wil je de volgende sale data weten om jezelf te trakteren bij Come to Milan tegen lage prijzen? Bekijk ons nieuws en onze laatste evenementen!

COME TO MILAN – Events

events cometomilan bruxelles - Gebeurtenissen in dameskledingwinkels

Come to Milan is veel meer dan een winkel in dameskleding en accessoires! Wij zijn er trots op vrouwen te helpen hun stijl te omarmen, een passie voor mode te ontwikkelen en de wens om vrouwelijk en stijlvol te zijn. Wij hebben veel van onze klanten begeleid bij hun stijlverandering. Een goed geklede, stijlvolle en vrouwelijke vrouw is een gelukkige vrouw. Stijl brengt vertrouwen en vastberadenheid.

Bekijk de evenementen die we gelukkig konden bijwonen. We hebben ook nieuws over onze winkel in Brussel, evenals de data van de volgende verkoop!

Key informatie om je kleedkamer te verrijken met de beste fashion pieces van het moment! Vergeet niet om in contact te blijven op onze website of op onze accounts via sociale netwerken. 

Wij weten dat elke vrouw uniek is! Daarom biedt Come To Milan u collecties, looks maar ook accessoires en schoenen ontworpen door Italiaanse ontwerpers. Elk jaar nodigen we merken uit die, zonder Italiaans te zijn, ons inspireren met hun stijl. Al je vriendinnen zullen in de ban zijn van jouw 100% Italiaanse stijl!

event cometomilan bruxelle - Gebeurtenissen in dameskledingwinkels
  • come milan show 1 960x750 - Gebeurtenissen in dameskledingwinkels
    Come to Milan fashion show
    Come to Milan fashion show. Le 20 septembre 2022, au sein du Club Privé “The Nine”, Come to Milan a présenté sa collection d’hiver 2022-23 lors d’un époustouflant défilé !

Om ons een vraag te stellen over onze collecties of om specifieke informatie te krijgen over een bestelling, verkoop of iets anders, neem contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.