Dameskledingzaak

Wilt u informatie over onze vrouwenwinkel in Brussel? Wilt u weten met welke merken wij al vele jaren samenwerken? Wat informatie over onze winkel in Brussel – Come to Milan !

COME TO MILAN – Over ons

cometomilan nos outfit - Dameskledingzaak

Kom naar Milaan is geenvrouwenkledingwinkel zoals de anderen! Wij zijn al meer dan 5 jaar gevestigd in het hart van Brussel, niet ver van Châtelain en de Rue du Bailli en bieden trendy collecties om vrouwen te sublimeren

Alle vrouwen zijn mooi en stralen bij Come to Milan. Wij importeren onze collecties van de beste Italiaanse leveranciers in de industrie. Kleding, accessoires of zelfs schoenen, damesmode heeft geen geheimen voor de ontwerpster van de winkel – Luciana Colella en ook niet voor haar team. 

Wanneer u naar onze winkel in Brussel komt, niet ver van Boitsfort en Etterbeek, kom dan onze trendy, chique modeartikelen ontdekken en altijd tegen interessante prijzen. Neem de tijd om door de rekken van onze shop te struinen en onze ccollecties te bekijken om de nieuwe zeldzame parel van uw dressing te vinden.

Broeken, topjes, jassen, rokken, jurken of zelfs accessoires en schoenen, we hebben een grote verscheidenheid aan trendy artikelen voor elke wens en elk budget. Al onze juwelen, sjaals en accessoires inclusief lederen handtassen worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Italianen staan bekend om de productie van hoogwaardige kleding tegen geweldige prijzen en van tassen in uitzonderlijk leder. Onze trendy lederen tassen zijn allemaal “Made In Italy” voor uw plezier en kleedkamer standing. Als je ze eenmaal geprobeerd hebt, zul je niet meer zonder kunnen. Lederbewerking is een van de specifieke kenmerken van het Italiaanse vakmanschap. Het werk van een leerlooier is beroemd over de hele wereld. 

Ook u kunt het werk van Italiaanse ambachtslieden en leveranciers ontdekken in onze winkel in Brussel, wijk Chatelain, niet ver van Waterloo en Wemmel. Vind ook al onze collecties voor dames in onze e-shop. Snelle levering overal in België door Mondial Relay.

cometomilan nos outfit1 - Dameskledingzaak

Voor informatie over onze winkel in Brusselof voor andere verzoeken, neem contact op met ons team. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.