Jassen / jacks voor dames

Bent u op zoek naar een kwaliteitsjas om u in alle seizoenen te kleden? Ben je op zoek naar een trendy jas voor naar kantoor of om uit te gaan met vrienden? Bekijk onze speciale 100% “Made In Italy” selectie!

COME TO MILAN – Jas/Jacket

aboutshopping cometomilan bruxelles1 - Jassen / jacks voor dames

De jas of het jasje zijn van essentieel belang om een outfit te sublimeren en vooral om er warmpjes bij te zitten zodra het weer koud wordt. Een vacht moet als een tweede huid zijn. Hij moet perfect passen, u warm houden en u moet hem in alle omstandigheden kunnen dragen. 

Bij Come To Milan in Brussel, in de wijk Chatelain, selecteren we voor u jassen en jacks gemaakt en geïmporteerd uit Italië. U vindt er high-end stijlen voor vrouwen die zich willen onderscheiden van de massa en unieke jasjes willen hebben. 

Wij bieden een ruime keuze aan natuurlijke of milieuvriendelijke leren blazers van topkwaliteit, wollen jassen in alle kleuren alsook colbertjassen voor uw dagen op kantoor. De jassen zijn verkrijgbaar in een getailleerde versie met een riem om je taille in te snoeren of een losse versie voor een oversized effect! 

Als u eenmaal het model hebt gekozen dat u wilt, vergeet dan niet de kleur, de maat en de hoeveelheid te kiezen. Er zijn veel modellen waaruit u kunt kiezen om uw garderobe te verfraaien en uw stijl elke dag te laten gelden. 

aboutshopping cometomilan bruxelles1 3 - Jassen / jacks voor dames

Heeft u informatie nodig over een van onze modellen? Bent u op zoek naar een specifieke jasof hebt u advies nodig bij het kiezen van uw jasmaat? Het hele team van Come to Milan staat tot uw beschikking! Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.