Onze trendy looks voor vrouwen

Hebt u kleding of accessoires in onze e-shop gespot en wilt u weten hoe u die kunt combineren? Wilt u een paar ideeën opdoen voordat u uw online bestelling plaatst? Bekijk ons look book!

COME TO MILAN – Look

cometomilan nos look 450x580 - Onze trendy looks voor vrouwen

Bij Come to Milan – vrouwenkleding, accessoires en schoenenwinkel in Brussel in de wijk Chatelain, niet ver van Elsene en Ukkel, zijn we echte modeliefhebbers. Wij selecteren voor u trendy, chique stukken van de beste Italiaanse merken van het moment. Wij nemen de tijd om elk artikel, elk kledingstuk en elke accessoire met de grootste zorg te kiezen om zo goed mogelijk aan al uw wensen en verlangens te voldoen. We selecteren ook tijdloze stukken die u na verloop van tijd zult dragen door ze een make-over te geven met een riem, een paar laarzen of zelfs wat chique accessoires.

 

Blijf onze look-pagina volgen om de laatste modetrends in Italië, de stijlen die trending zijn en de kleuren van de komende seizoenen te ontdekken. We laten u ook kennismaken met de merken waar we trots op zijn, waaronder Otto d’Ame – een nieuw merk dat te zien is in onze e-shop. Een merk waar Italiaanse vrouwen dol op zijn en voortdurend over praten op sociale netwerken. Ook u kunt de Italiaanse modecodes overnemen bij Come to Milan! 

Ontdek onze mooiste looks van het seizoen!

cometomilan nos look1 - Onze trendy looks voor vrouwen

[gdgallery_gallery id_gallery=”2″]

Voor vragen of informatie over een van onze partnermerken of seizoensgebonden looks, neem contact met ons op. Wij zullen u graag zo spoedig mogelijk antwoorden.