Damesbroeken

Zoek je een chique en trendy broek om te dragen voor een avondje uit met vrienden? Op zoek naar een unieke jean om je stijl te veranderen of te evolueren? Bekijk de “Broek”- selectie – Come to Milan !

COME TO MILAN – Broek

pantalon1 escalier cometomilan bruxelles - Damesbroeken

Elke vrouw heeft een ander lichaamstype dan andere vrouwen en een broek vinden die haar past en perfect bij haar rondingen past, kan al snel een hindernisbaan worden! Bij Come to Milan – uw damesboetiek in Brussel in de wijk Chatelain, niet ver van Ukkel en Waterloo, bieden wij u chique, trendy broeken die bij uw lichaamstype passen. 

Onze broeken komen van de beste leveranciers. Vind onze deep leg jeans in een zwarte versie, een van de bestsellers in onze winkel. Het is ideaal voor vrouwen die rondingen in de heupen hebben en hun figuur weer in evenwicht willen brengen. Vergeet niet om het te combineren met een leuk topje, een vesten hoge hakken om je look nog langer te maken! Als je een avontuurlijke vrouw bent die haar stijl graag aanpast aan haar stemming, kies dan voor onze milieuvriendelijke leren broek. Eco-leder is het resultaat van een looi methode op basis van natuurlijke, plantaardige stoffen en niet van chemicaliën zoals het geval is bij vele stukken leder die in de winkel worden verkocht. Palazzo broeken, houndstooth of jersey om zowel thuis als buiten comfortabel te zijn, worden u meerdere referenties voorgesteld om aan al uw wensen te voldoen. In de zomer vindt u onze mooie linnen en katoenen broeken, gemakkelijk te dragen en altijd chic. 

pantalon3 jaune blanc cometomilan bruxelles - Damesbroeken

Veel maten zijn beschikbaar in de winkel als ook in onze e-shop. U kunt ons gerust vragen stellen voordat u uw bestelling online plaatst.