Dames jurken / rokken

Durf je geen jurk te dragen omdat je niet weet hoe je die moet kiezen? Zin om te investeren in een mooie rok om je benen te showen? Bij Come to Milan – ontdek onze selectie van damesjurken en rokken!

COME TO MILAN – Jurk/Rok

cometomilan nos robe - Dames jurken / rokken

Elke vrouw moet in haar kleedkamer een jurk of rok hebben, kort, lang, van stof, tule of leer, afhankelijk van haar verlangens, haar stijl en vooral van de evenementen die zij bijwoont.

Om je benen te sublimeren, je taille of je dijen te verfijnen, is het dragen van een jurk of rok essentieel. Zowel jurken als rokken maken deel uit van de vrouwelijke kleding. Of je nu je jurk met panty’s draagt of je rok zonder panty in de zomer met sandalen, ben je er zeker van dat je altijd bij de top van de trend hoort.

Wij bieden een ruime keuze aan trendy jurken en rokken voor alle vrouwen. Vind onze prachtige kokerrok, onze tule rok, onze uitlopende rok of onze geplooide lange rok.  Rokken geschikt voor alle verlangens van zowel jonge vrouwen als rijpe vrouwen. Aarzel niet om ze te combineren met een silk blouse of een alpaca trui voor een zeer chique en geraffineerde look. In de zomer vindt u 100% rokken en jurken in linnen of katoen, in de trendy kleuren en vormen van het moment die u kunt combineren met onze lichte en kleurrijke topjes. 

Ons team – Come to Milan – is aanwezig in onze winkel in Brussel, in de buurt van de Rue du Bailli en Chatelain, om u te helpen bij het kiezen van uw jurk en/of rok naar gelang uw wensen en uw lichaamsbouw. Afhankelijk van uw leeftijd en stijl, zullen onze adviseurs u helpen een keuze te maken. 

cometomilan nos robe1 - Dames jurken / rokken

Als u meer informatie wilt over onze kokerrok of als u modetips wilt om hem te dragen of te versieren, neem dan contact met ons op.